101 kattfrågor

För 200kr får alla medlemmar i Ragdollklubben möjlighet att lära sig mer om sin Ragdollkatt. I Trasdockan kommer vi att ge tips på "kattnyttiga" saker och få svar på frågor av en veterinär både om kattens önskade och oönskade beteende.Planen är också att starta fler utbildningar, som kommer våra katter (och kattägare) till godo. Vissa kurser är helt kostnadsfria, andra kan kosta en slant. Ju mer man vet om katter desto roligare är det att vara kattägare. Bli medlem!

När vi var hos Carin i måndags, fick jag låna en bok av henne. Den heter 101 kattfrågor och är skriven av Honor Head i samarbete med veterinär Helen Dennis. Honor Head har tagit hand om många förvildade katter. Carin har många kartböcker, som jag ska få låna. I Trasdockan kommer vi att ha en rubrik "lästips" och jag hoppas hitta några bra böcker att tipsa om.

Imorgon ska Ove och jag till Arne Geundberg, ordförande i Järva kattklubb. Vi ska arbeta vidare med förberedelserna inför vår utställning. Alla i styrelsen kommer men också några eldsjälar, som brukar komma på alla medlemsmöten. Det behövs, för det är mycket arbete med en utställning.Vi beräknar att vi kommer att jobba tills sent på kvällen. Mat är beställd till klockan 16.

Imorgon ska jag boka både tågresa och hotellrum till Världsutställningen i Malmö. Det finns bara ett fåtal hotellrum i närheten av stationen, så jag ska bara stämma av med Carina först. Det kommer att kosta en del med resa tur och retur och två hotellnätter men - billigare än jag trodde och en billigare hobby än golfcool.

Vi ska ju ta med Sandie till Djurens helg nästa lördag för att få henne bedömd. Det vore roligt om också någon/några av kattungarna skulle komma för bedömning. Idag fick jag ett foto på Buster. Han är jättefin, en riktig nallebjörn

 
8 aug 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)