25 anmälda

På lördag har Ragdollklubben sitt årsmöte i Agrias lokaler på Tegeluddsvägen. Klubben har idag c:a 280 medlemmar men av dessa är många boende långt ifrån Stockholm, där årsmötet kommer att äga rum. Årsmöten är ofta lite tråkiga men det är jätteroligt att träffa andra Ragdollägare - alla vill "prata katt" och det förenar deltagarna. Givetvis är det också viktigt att rösta fram vilka, som ska ingå i styrelsen och arbeta för både medlemmarnas och katternas bästa.

Under våren, troligtvis i april, kommer det att anordnas ett vanligt medlemsmöte. Jag hoppas att det kommer riktigt många medlemmar, för då kommer en föreläsare att bjudas in för att dela med sig av sin kunskap i ett ämne, som berör oss alla. Har sagt det förr och säger det igen: "ju mer vi vet om våra älsklingar, desto roligare blir det att umgås med dem och vi får katter, som trivs ännu bättre med livet".

Ove och jag har ännu inte hunnit se filmen "En man som heter Ove". Om det inte hade varit för det onda benet, hade jag sett den idag tillsammans med Carin, Grevens "mamma", men det hade varit alltför smärtsamt för mig. Vi ska gå på en annan film om en dryg vecka (hoppas jag) - filmen om Ingrid Bergman. Den hade jag på min och Britt-Maries biolista i höstas men det kom annat i vägen. 

Om Sandie inte är dräktig, kommer hon att "lägga på hullet". Idag har hon ensam ätit tre burkar Sheba med olika smaker. Oh, så skönt det vore, om hon också skulle äta frön men hon vägrar; hon är hellre hungrig och stirrar mig i ögonen och jamar. Stisse är enkel beträffande maten; blöt frukost och resten frön, även om han serveras blötmat vid andra tider. Stina äter både blötmat och frön men föredrar burkmaten. Hoppas förklaringen till Sandies enorma matlust nu är - kattungar :-)

Visserligen  kommer jag att vara fullt sysselsatt med allt, som ska göras till Trasdockan nr 2 men jag hoppas ändå få besked snart om att jag (och Carina) kommit med på Pawpeds grundkurs steg 2. Den kommer huvudsakligen att handla om att föda upp kattungar. Jag har tidigare läst på mycket om det men känner mig säker på att jag ändå kommer att lära mig mycket nytt. Ska bli spännande att få börja men det finns inget datum fastställt för kursstart. Den börjar, när det finns tillräckligt många anmälda. Kursen kostar 700kr.

Hoppas, hoppas att benet är bättre imorgon - iallafall lika bra som i förrgår!

 

 

 

16 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)