54 avsnitt

Idag släppte vi vårt 54:e avsnitt i Prata Katt. Otroligt egentligen med tanke på att vi för ett år sedan knappt kände varandra, Elin och jag. Sedan dess har vi träffats många timmar, dels för inspelning, dels för planering. Vi är helt eniga om att vi ska leverera minst ett avsnitt i veckan, på torsdagar, oavsett om det är storhelger eller inte. Det är bara att ha en bra planering, så blir det inga problem. Nästa onsdag ska vi träffas och prata igenom vårt fortsatta arbete.

Under året har vi haft små tävlingar på Instagram och vi har fått fler och fler lyssnare, som velat vara med och tävla. Idag har Ove hjälpt oss med att skicka boken, som jag skrev om igår. Vi hoppas kunna hitta nya saker, som våra lyssnare gillar och att de vill fortsätta att interagera med oss.

När Elin och jag har våra möten brukar vi vara kreativa; båda har idéer som vi pratar igenom och i samband med det gör vi en preliminär plan för om vad vi ska prata och när vi ska spela in. Vi hoppas skapa nyfikenhet hos lyssnarna och att de vill lära sig mer, vilket innebär att vi själva då också förkovrar oss. Vi förbereder våra inspelningar noga och det dyker alltid upp nya saker, som jag inte vet. En plan jag har är att försöka knyta en veterinär till oss och att vi kan spela in program med henne/honom. Jag vill hitta någon som gillar att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Egentligen har jag hittat henne men vet inte om denna småbarnsmamma har tid. Håll tummarna! Ja, riktigt hur jag tänker återkommer jag till, när Elin och jag haft vårt nästa möte.

Idag fick jag höra om en familj som önskar köpa en ragdoll men inte vill ha en kattunge. Familjen har inga särskilda önskemål för övrigt, om jag förstått saken rätt. Jag tror mig kunna hjälpa till med detta men vill först få veta lite mer. Mitt budskap till familjen är därför att kontakta mig, så att jag själv vet, vad jag söker för deras räkning.

27 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)