8 katter - några större, andra mindre

För en vecka sedan hade vi tre katter och fem kattungar. Nu har vi 8 katter, några större, andra mindre. Vad menar jag med det, kan någon undra. Så här är det:

Nu behärskar småttingarna allt, som en katt behöver kunna. All vaken tid tränar de jakt och överlevnad. De brottas med varandra, de klättrar, de smyger på syskon och leksaker - attackerar och bär omkring”fångsten” i munnen. De vuxna katternas svansar är favoritbytet (men förstås omöjligt att bära :-). När de ska sova på dagarna ligger de i någon av fåtöljerna på balkongen eller på klätterställningen; alltid tillsammans med minst en kompis. På kvällarna följer de med till sovrummet, där de gärna racar omkring och förstör!!! sänggaveln med sina vassa klor. När de blivit trötta somnar de i sängen men någon gång under natten trippar de ut till balkongen igen och sover vidare. Förutom den allra första tiden har de fått vara där och där trivs de och katter är ju inte särskilt förändringsbenägna.

Här ser ni rövarna: Mickey, Molgan, Mimmi, Myran och Mickan. 

 
11 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.