Alice

Igår kom ett mail från ytterligare en tjej, Alice. Hon bor i Stockholm men pluggar för närvarande på Gotland. Hennes kärlek till katter gör att hon arbetar som volontär på Gotlands katthem, varifrån hon adopterat Felix, en c:a tre år gammal kisse, som omhändertagits från ett missbrukarhem. Han är lite blyg (men fredlig) och han skulle må bra av lite sällskap, tror Alice.

Alice har under ett par års tid funderat på att bli fodervärd - hon tycker att hon har mer att ge. Mig hittade hon genom att googla på ”fodervärd ragdoll” och igår beslöt hon sig för att skriva ett mail till mig, där hon presenterade sig och sin livssituation. Inte minst för att Alice arbetar som volontär, svarade jag henne att hon gärna fick ringa mig idag, så att jag kunde få berätta lite om mina tankar kring fodervärdskap och att hon skulle kunna ställa frågor.

Redan imorse hade jag ett nytt mail från Alice och jag kunde läsa att hon planerade att ringa, när skoldagen var slut. Alice går på Komvux på Gotland och har sin lägenhet i Stockholm uthyrd tills i mars. När hon ringde befann hon sig på katthemmet där hon tog hand om ”sina” skyddslingar”. Det var ett trevligt samtal och uppenbart att Alice noggrant har tänkt igenom saken, innan hon fattat sitt beslut att bli fodervärd. Trots att vi inte träffats kan jag påstå att hon hyser en äkta kärlek till katter av alla slag. När Alice kommer till Stockholm (troligtvis under december), ska vi träffas hos mig och prata vidare. 

10 minuter innan jag fick mailet från Alice, hade jag pratat med Ulrica, som har den underbara hankatten Hercules, som är pappa till Sandies andra kull, två RAG n (bruna colorpoints) och en RAG a (blå colorpoint). Ulrica och jag samarbetar fantastiskt bra, har samma värderingar och syn på avel. Det känns toppen nu - avelshane klar och med stor sannolikhet även fodervärd men innan något är spikat, måste vi givetvis träffas.

 

12 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)