Alla hemma

Efter morgonmedicinen blossade nässelutslagen upp igen. Fem Betapredtabletter upplösta i vatten löste problemet. Medicin-, ortopedi- och infektionsexpertis har nu i samråd kommit fram till att jag ska fortsätta med Amoxicillin, börja med Betapredtabletter dagligen till och med 28 juni, om inte något annat beslutas vid mitt återbesök på ortopedmottagningen på måndag. Nu mår jag bra och är glad för det.

När vi kom hem kom katterna en efter en ut ur sovrummet. Under de två nätterna jag varit på sjukhuset, har alla kattungarna sovit i min säng. När nu inte Smurf hade mig där att spinna för, flyttade hon över till Ove på morgonen och spann morgonhymnen. Sedan slog hungern in. Kattungarna äter det de får men om de själva får välja, blir det blötmat. Jag tycker att det bästa är, om katter äter både blöt- och torrfoder och skälen därtill har jag ju uppgivit många gånger. Vad de nya ägarna väljer att ge kattungarna, kan jag inte lägga mig i bara hoppas att kissarna får fortsätta de matvanor de Har och äta den mat tycker om.

Idag kom alla bilderna, som Marita tagit på kattungarna. Tack Marita! Jag har i min tur valt ut bilder till kattungeköparna, så att de kan se, hur "stora" deras älsklingar blivit. Vi lämnar små katter och hoppas att vi även får komma och hälsa på "våra barn", när de blivit 6-12 månader. Våra tidigare kattungar har vi fått träffa, med ett undantag (katten bor i Skåne), när de är etablerade i sina permanenta hem. Det har varit värdefullt för oss.

Det ska bli spännande att se, vad kattungarn väger på 12-veckorsdagen. Vi klarar inte av att väga dem hemma. De hoppar ur vågskålen innan siffrorna i displayen på vågen hunnit stanna. Hos veterinären finns en våg, som de inte kan rymma från.

Sissel ska få sällskap av en "fodersyster", som är planerad att komma en vecka efter Sissel. Eventuellt kommer Lotta och Sissel att fira midsommar på landet och vid fint väder, ska Sissel då för gången - om det inte är golv i hagen - få känna gräs under tassarna.

Det är många nya saker som väntar våra gullnosar.

 
9 jun 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)