Alla småttingarna tingade

Skrivit 16-05-23

Den senaste tiden har varit tämligen händelselös, eftersom jag varit oförmögen att företa mig särskilt mycket men gårdagen var händelserik. Marco och Linda kom strax innan klockan 13. De hade köpt med sig kakor och vi fikade tillsammans vid bordet men helst ville de sitta på golvet med kattungarna. De har verkligen längtat efter Sixten. Marco har varit på massor av Zoobutiker och köpt allt en kattunge behöver och mer därtill. Hans mamma är nog den, som lagt grunden till hans stora djurintresse och det har funnits många djur i hemmet under hans uppväxt. Även Linda har omgivits av en del djur, när hon växte upp i Kalmar och hon är lika glad som Marco över sin lilla kisse.

Efter middagen (färdiglagad mat) kom Christina, Per och Mattias för att titta på Simba. De var från början intresserade av att köpa en hona, eftersom de inte ville ha en så stor katt men de var ändå öppna för att titta på Simba. Beslutet att köpa en Raggis var väl genomtänkt. Hela familjen hade tagit fram fakta om rasen och var väl påläst. Efter en kopp kaffe, Mattias vill inte ha något att dricka, och lite "frågor och svar" åkte familjen hem för att tänka över sitt beslut; skulle Simba bli deras nya familjemedlem eller inte? Vi beslöt att höras av under måndagen.

Smulan är väldigt intresserad av nya bekantskaper och var mycket glad över besöken och gillade, när våra gäster satt på golvet.

Klockan 08:01 ringde telefonen. Det var Per. Under kvällen hade familjen läst en hel del på Ragdollklubbens hemsida och diskuterat sitt beslut. Jag blev glad, när Per sade att våra katter är välskötta och att uppfödningen motsvarar det den ska - en seriös avel. Familjen har bestämt sig för att köpa Simba och jag ska skicka ett tingningsavtal till Per.

Smurf älskar sängen. Trots att hennes syskon busar på golvet, kommer hon hellre in i sovrummet, om hon vet att jag lagt mig. Då hoppar hon upp och smyger på sitt byte - jag. Sedan attackerar hon utan klor, dvs hoppar på min hand och tar tag i den. Hon gillar när jag klappar henne. 

24 maj 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)