Alla tingade

Idag var Daniela och hennes familj här för att titta på kattungarna. De har gemensamt kommit fram till att ragdollen är den ras som bäst passar i deras familj; en lugn och sällskaplig men ändå lekfull katt. Jag har skrivit det förr men det går inte nog att sägas - jag är så glad över att så många fina kattungeköpare hittat till just oss.

De fyra andra kissarna var ju redan tingade och kvar var nu Mickey - inte för att de andra är bättre på något vis men någon måste ju bli kvar till sist. Alla småttingarna är jättefina och så lika att det skulle vara svårt att skilja dem åt, om de inte hade halsband i olika färg. Hela familjen blev stormförtjust i ”sin” lilla kisse och nu är även han tingad. Han kommer sedan att bo i  Hjorthagen.

Imorgon har Ragdollklubben bjudit in till middag på Stockholm fisk och det ska bli trevligt att träffa de andra ragdollentusiasterna. Tyvärr blir vi inte så många men en stor del av förklaringen är att vi är i slutet av maj, när avsluningar med brännboll och pick-nick avlöser varandra. Nästa år får vårträffen bli av i april istället, tycker jag.

Idag skickade Marie sitt eget och mitt underlag till stamtavlorna till avelssekreteraren i vår kattklubb, Stockholms kattklubb. Hon är så gullig, Marie, och har ombesörjt utskrifter för min räkning, då min egen skrivare strejkar. Om alla är i tjänst på SVERAKs kansli brukar kattungarna vara registrerade inom en dryg vecka. Ännu en milstolpe i uppfödarens och kattungarnas liv!

Ikväll kom ett sms från Ethel. Hon undrar om hon och Robin får komma och hälsa på sina bebisar Safir och Blue. Självklart! Jag vet hur det är att längta efter sin kisse. På söndag vid 16-tiden kommer de.

30 maj 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)