Ändrade planer

Operationsdagen närmar sig och eftersom jag inte vet, hur jag kommer att må efteråt, vill jag försöka hinna så mycket som möjligt innan. Planen för dagen var att:

-skriva protokollet från styrelsemötet i Järva kattklubb. 

- lyssna igenom intervjun med Vagabonds matte ytterligare en gång och skriva artikeln färdig.

- fylla i och skriva ut de papper, som ska följa det slutgiltiga kattungeköpet.

Så plötsligt insåg jag att det var idag jag skulle till Awave, det företag som uppgraderar Ragdollklubbens hemsida. Jag skulle få inblick i administratörsrollen. Det är ju tänkt att jag ska ha ansvar för sidan. Jag tycker att det ska bli roligt men det kommer att bli mycket arbete, åtminstone initialt Jaha, det blev att ändra planen. Började med att göra iordning rostbiffen, som skulle vara klar, innan jag gav mig iväg, snabb dammsugning, bäddning, lite handdisk o dyl. Sedan beställa taxi för att 14:30 åka till Sveavägen 151.

Visserligen verkar det vara en hel del att hålla reda på men programmet verkar inte vara svårt. Carina och jag kommer att hjälpas åt i början, så att vi båda kan ta över varandras uppgifter, om så behövs. Vi stannade på företaget i c:a 1 1/2 timme. Bussen hem var "knökfull" men eftersom jag steg på vi Odenplan, fick jag sittplats.

Ove var i full färd med att steka pytt i panna till sig själv och koka torsk till katterna, när jag kom hem. Jag gillar inte pytt i panna, så jag fixade två smörgåsar och tog en mugg Nescafé . Därefter öppnade jag posten. Stamtavlorna hade kommit på S*Spinetts Mitzi Blå, S*Spinetts Yatsi Brun och S*Spinetts Titzi. Nu är de individer "på riktigt" med både för- och efternamn. Genom att "gå in på" SVERAKS hemsida och klicka på FIND US, skriva Spinetts ser man de kattungar, som finns i min uppfödning. Där står enbart Titzi men inte Blå - vet inte varför. Att göra ändring i stamtavlan är behäftad med en kostnad och det går ju lika bra att heta enbart Titzy. Han har ändå samma "efternamn" som alla sina syskon och halvsyskon.

Prinsessan i kullen, Mitzi Blå, kommer att vara mantalsskriven (i SVERAK) i Farsta, och Yatzi Brun och Titzi i Vällingby, där för övrigt deras helsyskon Buster och Kajsa också bor. Om Carina vill, kör vi hem henne och Mitzi, så de slipper åka tåg första gången Mitzi lämnar Gjuteribacken. Det blir mycket nytt för henne ändå. Om Stina reagerar på samma sätt, som när hennes tidigare kattungar flyttat, kommer Ove och jag sakna Mitzi mest.

21 jan 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)