Annelie, Smulan och Leo

I juni 2016 flyttade Smulan. När hon tingades låg jag på Danderyds sjukhus, med mitt vänstra knä opererat x flera. Några dagar dessförinnan hade jag talat med Annelie i telefon och vi hade avtalat tid och datum för när hon skulle komma och titta på kattungarna. Annelie hade bestämt sig för att köpa en ragdollkille som sällskap till sin Leo, också han en ragdoll. Som alla andra trasdockor längtade han efter sällskap, när matte arbetar. 

Eftersom jag inte var hemma, övertog Ove huvudansvaret för katterna och därmed tog han också emot Annelie som avtalat. Kattungar är nyfikna, om de vuxit upp i en trygg miljö. De tror alla om gott och är orädda. Så var det med Smulan och hennes fyra syskon också. Annelie satte sig på golvet och Smulan sökte genast kontakt med henne. De blev jättekompisar direkt och när Annelie återvände hem, hade hon tingat en tjej istället för den kille hon planerat köpa.

Under tiden hade Per ringt mig och frågat, om jag hade någon otingad hona. Jag kunde glädja honom med att jag faktiskt hade en kattunge kvar - en hona. Per skulle tala med sin son och återkomma påföljande dag med besked. 

En halvtimme senare ringde Ove och berättade att Annelie precis stängt dörren och var på väg hem. Hon hade förälskat sig i Smulan och tingat henne. Oj då, nu återstod att se vilket besked Per skulle ge och hur han skulle ställa sig till att köpa en hane istället, ifall han ville köpa kattunge av mig.

Per ringde som avtalat och jag berättade att jag nu inte längre hade någon otingad hona och förklarade, hur det hade gått till. Idag är han lika glad över att han köpte en hane.

Ethel har varit på picknick med Safir och Blue idag. De fick ömsom åka vagn, ömsom gå i koppel. Vilken lycka för detta syskonpar att de fick flytta tillsammans till Ethel, som gör allt för sina ”barn”.

Jag fick fler fina bilder, tyvärr i fel format.

 
9 mar 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)