Annons

Kattungarna är visserligen bara fem veckor gamla men igår bestämde jag mig ändå för att sätta ut en annons på dem på Blocket. Den senaste tiden har det funnits många ragdollkattungar till salu och kanske är det förklaringen till att ingen hört av sig hittills. Tidigare har intresserade kattungeköpare kontaktat mig utan att jag annonserat och frågat om vi har kattungar. Säkerligen kommer småkissarna så småningom också få bra hem, två av dem har redan en blivande matte och husse, som väntar på dem. Alla som känner mig och/eller följer min blogg vet att jag är väldigt noga med att kattungarna kommer till hem, som jag bedömer lämpliga. Det jag främst tar hänsyn till är om eller hur mycket kattungen måste vara ensam, att beslutet om att köpa katt är väl genomtänkt och givetvis att de intresserade kattungeköparna känns rätt. Som väl är har jag aldrig känt mig osäker, när jag personligen träffat dem, som visat intresse. De har, innan de kommit för att titta på kattungarna, berättat om sig själva och hur en kattunge skulle få det hos dem och jag vet att alla ”mina” katter fått det bra. De allra flesta har jag mailkontakt med och har hälsat på. En av kattungarna som föddes i vår allra första kull är Maxi. På söndag ska vi besöka honom och det ska bli roligt att träffa både honom och hans gulliga familj, som består av pappa Conny, mamma Elisabeth, de tre barnen, två katter förutom Maxi, en kanin och en hamster. Vilka djurvänner!

Det känns mycket tryggare att träffa kattungeköpare idag än när den första kullen föddes. Jag vill alltid hjälpa till och kunna svara på frågor men ack, så lite jag visste när Maxi och hans syskon föddes. Det har aldrig varit något problem för mig att säga att jag inte kan eller inte vet men det är ju också viktigt att kunna inge köparna trygghet och en känsla av att jag kan ge bra råd och hjälpa till, om någon fråga eller något oförutsett uppstår. Idag vet jag så oerhört mycket mer om katter - såväl om beteende som om sjukdomar, utställningar, kattförlossningar, kattungar osv. Genom detta känner jag att jag kan vara det stöd, som jag själv skulle ha behövt, när jag köpte min första katt. Jag vill alltid göra mitt yttersta för att kattungeköparna ska känna att de alltid kan ringa mig och be om hjälp och att jag aldrig tycker att det är jobbigt. 

Fick bilder på småttingarna ikväll. Nu går det att se vilka två som är tabbymönstrade - Nickan och Nicko. Jag skriver på bilderna vem som är vem.

 
3 okt 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)