Ännu en gång

.....har en för mig vilt främmande man kommit att kännas som någon jag känner väl och sedan lång tid tillbaka och det pga av katter. Tony plingade på dörren på förmiddagen och hans uppdrag var att laga vår fläkt, som ligger på en ljudnivå närmast likt ett flygplans. Han steg upp på en pall, skruvade på några skruvar, ringde sin chef, informerade mig om att det blir ett stort arbete och att delar av väggen måste rivas. Han satte på sig skorna, tog sin verktygsväska och DÅ KOM STISSE! Oj, en katt, sade Tony, ställde ifrån sig väskan, satte sig på huk, och han och Stisse och han fann varandra direkt. Något hände!!! I samma ögonblick som Stisse började buffa på och stryka sig mot Tony, började Tony berätta om sin fantastiska skeppskatt, Missan (en katt med polydaktyli=sex tår), död numera men hon blev 19 år. Det går inte att ta miste på att Tony verkligen har älskat den katten. Han visade kort på henne, berättade att hon alltid brukade sova i hans säng, att de gick på promenad tillsammans och om allt annat fantastiskt han upplevt tillsammans med henne. 

När jag frågade honom om han skulle köpa en ny katt, svarade han att han nu ville vara fri och kunna resa som han ville. Undrar bara hur lång tid det tar för honom innan en ny katt flyttar in. Exakt så sade jag själv, när Mysan for till katthimlen - jag skulle vara fri och resa. Åtta månader stod jag ut med att komma hem till ett knäpptyst hem. Sedan kom mina kattkillar med knappt tre månaders mellanrum; Tasse först och sedan hans halvbror Stisse. Det har jag aldrig ångrat.

Idag fyller Sissel, Smulan, Smurf, Sixten och Simba 2 år. Jag har skickat en födelsedagshälsning till dem och fick ett bildcollage på Smulan åsom tack. Vilken man hon har!

 
21 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)