Ännu en ”kattdag”

Idag skulle jag försöka komma ikapp med allt som måste vara klart - helst idag. Det började med att Carina och jag korrekturläste det sista materialet till Trasdockan, som förhoppningsvis är klar i mitten av nästa vecka. Eftersom Carina varit sjuk, ligger vi lite efter i utgivningsplanen. Inget att göra åt, nu är vi iallafall nästan klara.

Klockan 16 startade vårt Skypemöte, Elins, Melanies och min sista telefonträff innan BANG, på torsdag. Då sänder vi! Vi tre har aldrig arbetat tillsammans tidigare och det tar tid, innan man hittat bra rutiner för att ett arbete ska flyta friktionsfritt. Trots att vi bara haft några diskussioner kring podden, tycker jag att vi hittat bra sätt att jobba tillsammans på. Tack vare den teknik, som finns tillgänglig idag, kan vi sköta mycket hemifrån, var och en från sin soffa :-). Elin fixade tidigt ett Instragramkonto och vi har redan 150 följare. Melanie ska skapa ett FB-konto och jag kommer att bidra med textsnuttarna (beskrivningen av de olika avsnitten). Vi är överens om det mesta i både upplägg och innehåll, vilket gör att vi säkert kommer att komma framåt i bra takt. Målet är också att variera programmet med inslag av både sakkunskap; veterinärer, kanske någon från SLU, och länsstyrelsen samt intervjuer av ”kattmönniskor”. Jag tar jättegärna emot tips från alla, som önskar/tänker något kring vår podd.

Jag skrev en text, som dessvärre var för lång men jag försöker få till något kortare - väntar nu på besked om, hur många tecken jag får använda. Leo är den som har helhetssynen. Han har ikväll även gjort nya bildförslag. En av bilderna ska bli vårt varumärke. Jag var mycket nöjd med den första, gröna men måste säga att en av de nya är ännu bättre, tycker jag. 

Imorgon är det torsdag och då kör vi!

 
14 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)