Ännu en ”kattdag”

Jag är en stor vän av ordning, vilket har sina fördelar i många avseenden men inte alltid. Hur som helst har jag städat i min digitala brevlåda idag, något som känns som en befrielse. Det är både trist och tidsödande att gå igenom en massa gammal post men det måste göras. Igår bestämde jag mig för att jag skulle ta tag i röran idag. Det fanns massors massor av mail liggande i mailboxen, särskilt” i ”skickat-korgen”. För att kasta brev måste jag veta, varför de låg kvar. Hade jag tänkt göra något med dem? Svaret krävde att jag måste kolla vad som var skrivet och varför. Därför tog det lång tid att städa brevlådorna. Nu har jag total koll på posten och papperskorgen är tömd. Jippiii!

Dagen började med att jag lämnade mina synpunkter på ett textutkast, tänkt att skicka till en eventuell samarbetspartner till Prata Katt. När det var klart samtalade jag och Elin om framtida  planer och vi preliminärbokade ett telefonmöte på söndag innan inspelningen av de två nya avsnitt, som vi bestämt göra den 25:e. Som jag berättat tidigare, försöker vi att alltid ha minst ett  färdiginspelat - icke släppt - avsnitt på vänt, när vi bandar nya.

Vi, rättare sagt Carina, fick för en tid sedan ett brev från Gustaf, som är ägare till 18-åriga ragdollen Tiger. Gustaf undrade, hur gammal en ragdoll kan bli. Carina och jag beslöt att vi framöver ska göra en tidning med temat ”den åldrade/åldrande katten”. Samtidigt tänkte jag att ett poddavsnitt på samma tema skulle vara bra och Elin instämde. Idag gjorde jag slag i det jag sedan länge planerat (men inte kommit mig för att göra). Jag ringde Gustaf för att höra med honom, huruvida han kan tänka sig att komma till Stockholm, han själv bor i Mariefred, så att vi kan spela in sånt som han vill dela med sig av från ett lång liv med en ragdoll. Naturligtvis blev jag jätteglad, när han lovade återkomma med förslag på datum, som skulle passa honom. Eftee samtalet med Gustaf svarade jag på några ”kattmail”, såg över översiktsplaneringen i Dropbox och våra kammade katter.

Kattarbetet tar mer tid än de flesta anar men det är roligt och jag gör det gärna. Att få feedback och frågor från lyssnare och läsare gör mig extra glad. Sist i dag vill jag visa Nickes underbara kissar Saga, sibirisk katt, och Sissi, perser.

 
16 sep 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)