Ännu en tjej tingad

Jag kämpar på med min artikel om preventivmedel till katter. Det har varit en inte helt enkel uppgift men jag hoppas ha den klar imorgon, innan jag ska ta tåget in till stan för gå på bio. 14:20 ska jag träffa Annica på Sergelbiografen och tillsammans ska vi se filmen om Björn Borg följt av middag i Kungshallen. Det är roligt att Annicas och min lilla filmklubb består, om än av bara två medlemmar; hon och jag. Förutom film har vi ett annat gemensamt intresse. Vi älskar katter båda två. Annica är inneboende hos Madeleine, en till åren kommen huskatt. Själv har jag som bekant tre hyresvärdar, Stisse, Stina och Sandie.

Magnus infann sig hos Lotta, som avtalat, vid 18-tiden. Ove och jag hade lämnat Sundbyberg i god tids för att hinna vara i Sollentuna minst en kvart innan Magnus. När vi alla var på plats satte vi oss runt bordet i vardagsrummet. Lotta lyfte upp de två kattungarna, som var till salu, och gav dem till Magnus. Lilla Nanna lade sig direkt tillrätta i Magnus knä, medan Nickan hade svårt att sitta still. Jag tog henne till soffan och lade henne bredvid mig, så att Magnus och Nanna fick bekanta sig närmare med varandra på tu man hand (eller hur man säger när den ena parten är en katt) i lugn och ro. De fann varandra direkt och Magnus bestämde sig snabbt för att Nanna skulle bli den nya familjemedlemmen på Stortorget i Stockholm.

Nanna kommer - precis som sina syskon - att bli älskad och respekterad av sin nya familj. Det finns så många fina, kärleksfulla människor, som visar intresse för djur men tyvärr finns det också motsatsen; personer som inte respekterar vare sig hundar, katter eller andra djurslag. Därför vill jag alltid tala i telefon med den, som skriftligen hör av sig och vill köpa kattunge/ar från oss. Det är viktigt för mig att inte bestämma träff enbart via mail. Man får en mycket bättre uppfattning om kattungeintressenten om man pratar med varandra. Om allt känns bra då är det lagom att bestämma träff. Jag känner mig så nöjd med att ha hittat ytterligare två fina familjer till mina kattungar. Hittills har 24 Spinettkattungar kommit till världen i min uppfödning. Det har varit fantastiskt och jag hoppas på nya ulltussar (Sandies) på vårkanten.

Lilla Nanna ska komma som en överraskning för Hilda, Magnus 10-åriga dotter. Hon saknar sin förra kisse, en 16-årig birmahane, som lämnade jordelivet och flyttade till katthimlen i augusti. Vilken lycka det kommer att bli!

9 okt 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)