Ännu ett framsteg

Min värk är som värst på morgonen. Jag måste alltid ligga kvar i sängen och stretcha minst en halvtimme efter uppvaknandet. Imorse inträffade något utöver det vanliga? Plötsligt stod Yatsi i dörröppningen och såg ut som "hoppsan, är det här du ligger"? Alla kattungarna var ju instängda i arbetsrummet, när jag lade mig inatt. Nu behärskar de uppenbarligen att ta sig över plywoodskivan!! Egentligen är det ingenting, de inte kan. Så länge de inte upptäcker att de kan klättra upp i klätterställningen är jag i alla fall glad. Jag kunde aldrig koppla av, när jag såg kattungarna i den förra kullen ligga högst upp, strax under taket. Det gick inte att hindra dem men tänk, om de skulle trilla ner....usch! När jag plågat mig upp till soffan, kom de alla tre. En efter en klättrade upp i soffan och lade sig nära mig och somnade. De är så gulliga att jag satt en lång stund och bara beundrade dem. Så totalt avslappnade och en minut tidigare i full fart! De sov i c:a en timme och sedan var det dags för nya äventyr. Nu hittar de så bra att vi snart kan flytta tillbaka kattlådan, vi haft en dryg vecka i vardagsrummet, till toaletten. Även om lådan inte luktar alls, är det trevligare att också katterna uträttar sina behov på toaletten.

Stina löper fortfarande och jag undrar, när hon ska sluta. Hon har fortfarande koll på kattungarna, tvättar dem och bjuder ibland på mjölk och gos men betydligt mer sällan och kortare stunder för varje dag. Hon vill också ligga i en stol på balkongen på förmiddagarna, något som var helt otänkbart för ett par veckor sedan. Det är ju helt rätt - ungarna ska snart klara sig utan sin mamma och frigörelseprocessen är sund. Så var det också för oss människor tidigare. Själv flyttade jag efter att jag tagit studentexamen. Det var dags att stå på egna ben. Tyvärr är det inte möjligt idag, om inte mamma och pappa har gott om pengar, och kan köpa en lägenhet till sin vuxna avkomma. Våra kattbebisar har nu sin nya bostad klar. De kommer att få ett bra hem. En ska flytta till Carina och Love i Fruängen och två till Cecilia och hennes tre döttrar i Vällingby.

Vid 17-tiden kom Carina för att erlägga handpenning på Mitzi och skriva teckningsavtal med mig. Jag är så glad över att Carina ska bli Mitzis "nya mamma". Hon visade också idag att hon umgås med katterna på ett mycket bra sätt. Hon hade köpt en bukett tulpaner också. Så fantastiskt gulligt! ! Idag fick jag också se bilder på både Herax, som redan flyttat till Carina och Baltazar, som kommer i slutet av januari. Jättefina katter båda två.

Förfärligt! Min iPad, en av mina bästa kompisar, verkar död. Måste få fart på den igen. Tills vidare använder jag Oves platta. Jag har inte åtkomst till de bilder, jag hade tänkt visa men de kommer.

Strax dags att natta "småbarnen" klockan börjar närma sig midnatt. Imorgon är det julafton.

24 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)