Ännu inga kattungar

Jag trodde nog att de skulle vara födda vid det här laget, kattungarna alltså, men vi väntar ännu. Det är alltid en anspänning att få kattungar och det skulle vara skönt om förlossningen skulle starta nu. Inatt bäddade jag till Sandie och bebisarn även i garderoben; tänkte att hon hellre skulle vilja vara där än i den stora kattburen. Det var ju till garderoben hon bar en av sina ungar första gången hon blev mamma. Mjuka, nystrukna, lagom stora tygstycken i bomull ligger på sängen och väntar. Det är viktigt att de nyfödda kattungarna hålls varma och jag brukar torka av dem lite snabbt innan kattmamman tar över och slickar sina bebisar torra. Förutom att de på så vis inte förlorar så mycket värme stimulerar slickandet till att de reagerar och börjar pipa, om de inte redan gjort det. Cutansrimulering kallar vi det på barnmorskespråk :-).

Ethel och hennes son har, för säkerhets skull, allergitestat sig idag. Exakt hur testet går till vet jag inte men de har fått beskedet att båda tål katter. Det är en mycket stor sorg, om man måste göra sig av med en katt man verkligen älskar. Då är det ju bättre att aldrig ha skaffat en kisse. En av mina söner är allergisk men tanken på att inte kunna ha sin katt kvar gjorde att han kämpade ända tills han hade ordentligt svårt att andas. Då var han tvungen att överlåta katten. Totte lever nu på en gård i Södermanland.

Det blev ingen ny inspelning till podden idag, den är flyttad till nästa fredag. Som väl är har vi redan ett avsnitt färdiginspelat, så det är ingen katastrof att det inte blev av idag.

Idag kom ett spännande mail - en förfrågan från ett företag om vi är intresserade av ett eventuellt samarbete. Givetvis vill vi veta mer om vad det skulle innebära och ett första steg blir att Elin skriver ett mail och ber om lite mer information om vad det skulle innebära.

Första gången jag fått foton från en intresserad kattungeköparevar igår. Trevligt! Hade tänkt publicera två av dem idag men tyvärr är formatet på bilderna fel för det här dåliga hemsideprogrammer. Man måste hålla sin mobiltelefon i liggande läge för att det ska fungera, puh!

 
12 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)