Äntligen!!!

Hemma!

Mina infektionsprover är nu normaliserade och nu behöver jag inte ha antibiotikan intravenöst. Det räcker med tabletter och då behöver jag inte längre vara kvar på sjukhuset. Även om det funnits en hel del att förbättra/förenkla på den avdelning jag låg, måste jag säga att vi har ett fantastiskt sjukvårdssystem - så genomtänkt och generöst. Nu gäller det bara att alla besparingskrav inte kommer att rasera det, som byggdes upp en gång.

Jag var på permission både på söndag och måndag, mellan injektionerna och det var så härligt att komma hem till sitt eget, inte minst till katterna. De små är jättebusiga. Vi kan inte längre ha blommor i köksfönstren, för de kan börja en fight på fönsterbrädan med förödande konsekvenser om en blomkruka skulle ramla ner på en av katterna på golvet. Trots alla små slagsmål, där det kan gå livligt till, söker sig kattungarna nästan alltid tillsammans, när de vill sova. Favoritplatsen nu är på kökshanddukarna, som de först dragit ner på golvet. Jag satt långa stunder och bara tittade på de små liven, som 8 veckor tidigare inte ens var födda och som nu behärskar så mycket. Jag har svårt med oordning men måste nu finna mig att golven är fulla av vippor, råttor och bollar. Ove har monterat ner klätterställningen för kattungarna började klättra upp och levde livsfarligt, när de skulle försöka ta sig ner igen. Klätterträd är "ett måste", tycker jag men det tar ett tag innan de utan problem tar sig ner på ett bra sätt; vissa provar framlänges andra sätter sig redo att hoppa - ingetdera är bra. När de väl "fått kläm" på hur man gör är trädet den bästa investering vi gjort för katterna. Nästan alltid (när vi inte har kattungar) ligger en eller två katter på en avsats. Vi får se, när kattungarna är mogna för att få träna klättring.

På torsdag kommer Eva för att bekanta sig med Smurf. Hon har tidigare haft katt, som hon tog över av en bekant, när katten var vuxen. Eva har nu, sedan hennes lilla yorkshireterrier Moa dog, beslutat sig för att köpa en Ragdoll. Redan vid vår första telefonkontakt kände jag att hos Eva kommer lilla Smurf att få det bra. 

Ove kommer att fortsätta arbeta 08:00-12:00 fram till semestern. Det är jättebra att det inte blir så långa dagar för mig och katterna. Jag är i nuvarande tillstånd inte direkt duktig på att sköta kattlådor och utfodring - det är långt ner till golvet! Här har varit full fart den senaste timmen och jag måste erkänna att jag inte blir ledsen om kattungarna tar sig en tupplur snart.

18 maj 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)