Äntligen blev det gjort

Om något mindre roligt måste göras, går det ändå inte att skjuta på det hur länge som helst. Själv brukar jag oftast försöka ta mig an ”måsten” rätt så snart, ju tristare saker desto fortare. Detta för att slippa ha dem ”hängande över mig” men det gäller att ha tillräckligt med tid för uppgifterna, åtminstone om de kräver koncentration och eftertanke. Sådana saker har jag ägnat dagen åt idag, eftersom jag inte hade någonting annat inplanerat än att en snickare skulle komma och titta på ett jobb i köket. Alltså startade jag och när jag väl börjar brukar det inte längre vara trist. När jag nu sitter här och skriver, känner jag en inre tillfredsställelse, för JAG HAR KOLL :-). Norton är nu installerat i alla iPads, 3 st, och även i min telefon. Eftersom jag tidigare haft en gammal Nortonapp måste den tas bort, en ny laddas ner och sedan krävdes en uppdatering i ”Inställningar” också innan det hela fungerade. Jag gillar inte sådant här men det måste ju göras och nu är det gjort.

Därefter ringde jag till ansvarig, Jon, för det kattcafé som invigs lördagen 16 februari. Han ville gärna att vi ska komma och spela in ett avsnitt till podden och filma lite. Kul!!! Sedan öppnade  jag Prata Katts hemsida i redigeringsläge och fixade några saker där, som jag tänkt på länge. Anledningen till att det har dröjt är att jag inte ordentligt satt mig in i de funktioner som finns i programmet och vad jag tycker bör göras. Jag har några små idéer också och dem ska jag ta upp på vårt nästa möte i Prata Katt, som kommer inom kort. Det är viktigt att alla förändringar är förankrade hos oss alla tre.. 

När jag sedan lagade mat kom ett sms från Danne på Djurambulansen med förslag på datum, när vi är välkomna. Strax efter det ett sms från Neda med en bild på Molgan, som fått en ny kompis. Efter tre träffar hade Molgan accepterat hunden, som var på besök.

Som sagt känner jag mig jättenöjd över att i lugn och ro ostörd fått jobba med detta. Givetvis har det inte tagit hela dagen men bra att göra en dag, när jag visste att jag inte hade någon tid att passa.

Elin tog med Neo till Sessan idag (de bor i samma hus). Hon tyckte nog att han skulle få se sina bebisar. Som väl var fungerade det bra. Han nosade på sin avkomma och Sessan hade inga invändningar. Själv har jag inte provat att låta hankatten besöka oss, eftersom jag vet att bland många kattdjur är det endast mamman som lever nära sina ungar - f.ö bor inte papporna i samma hus heller.

 
31 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)