Är det så här otrohet känns?

Saga, Nickes katt, är en helt underbar kisse! Varje gång jag träffar henne infinner sig en känsla i mig snarlik förälskelse. Jag gillar allt hos henne; hon är vacker, nyfiken, pigg, trygg, kelig och "lagom". Att Nickes val hamnade på en sibirisk katt, beror till stor del på mig. När han köpte Saga, var rasen tämligen okänd i Sverige. Själv hade jag nyligen fått upp ögonen för "sibben" och hade pratat mycket om den sibiriska katten, så mycket att även Nicke blivit intresserad. Han hade inte "hintat om" att han funderat på att köpa katt, än mindre en sibirisk men.....

Nicke ringde en lördag förmiddag och jag blev minst sagt förvånad, när han frågade: "vill du följa med och titta på en sibirisk kattunge på Ekerö"? Självklart ville jag det! Det blev kärlek vid första ögonkastet. Saga tingades och en dryg timme senare rattade Ove bilen med mig och den blivande ägaren av den första sibbe jag träffat personligen.

Det är här det blir jobbigt att berätta men jag kan inte hålla mina känslor stångna längre - jag är kär!!! Jag kan nästan inte berätta det men känner att jag måste. Jag har varit otrogen idag! Skulle från början bara titta om det finns någon sibirisk kattunge till salu i Stockholmstrakten. Sedan "smalnade" sökningen till blå sibirisk kattunge, som sedan blev en blå silver sibbe för att därefter landa på blå silvertabby hankatt i Stockholmstrakten, som till sist utökades till att gälla hela Mellansverige.

Det jag nu berättat ger mig en känsla av, som jag tror det känns, otrohet men jag älskar ju fortfarande ragdolls och birmor. Mina känslor för dem blir väl inte mindre för att jag vill ha en sibirisk katt, resonerar jag nu och då känns det bra igen. Jag känner mig själv så nu gäller det att tänka efter riktigt noga. Det är ett jättestort ansvar att köpa en katt. Kanske är det bästa att vänta på mitt "barnbarn, d.v.s. Zinjas son. Jag måste sova på saken.

17 nov 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)