Årets första inspelning

Nu ökar vi farten! Imorgon ska Elin och jag spela in två nya avsnitt, föregångna av vårt telefonmöte i torsdags. Då diskuterade vi vad de nya delarna skulle innehålla och enades om att vi skulle sammanfatta vårt första år, 8 1/2 månader för att vara exakt, efterföljt av ett avsnitt om våra planer för innevarande år. Hela tiden strävar vi efter att podden ska vara intressant för våra lyssnare och anstränger oss till vårt yttersta för att leva upp till det målet. Innan mötet hade vi - var och en på sin kammare - gjort en lista med förslag på teman i kommande inspelningar.

I förrgår satt jag och tittade igenom våra planer och fastnade för agility, som jag själv är nyfiken på - inte så att jag vill träna våra katter (helt omöjligt när man som jag lider brist på tålamod) utan för att få veta hur man gör och ungefär hur fort en katt lär sig - jag förstår naturligtvis att det är individuellt. Jag började googla och hittade en hel del om bengalen Aramis, som är duktig på att ”hoppa hinder”. Det fanns t.om filmdokumenterat, när Aramis och hans matte Katrin gästade Nyhetsmorgon. Jag beslöt mig för att ringa Katrin. Visst förstår jag att det går att skriva ett brev också men vet av erfarenhet att om mottagaren känner sig tveksam, är det mycket större chans att nå sitt mål med ett samtal. Jag letade fram telefonnumret till Katrin men beslöt mig för att avvakta med att kontakta henne tills idag.

På förmiddagen ringde jag. Mycket riktigt - Katrin lät väldigt avvaktande när jag presenterade mig men efter en kort stund, när jag förklarat syftet och hur jag önskade att vi skulle få göra inspelningen, var hon helt ”med på tåget” och tyckte att det skulle vara roligt att medverka.Vi har fått två förslag på datum när det skulle passa Aramis och Katrin och även Niki, en ung hona som gillar att träna tillsammans med Aramis. Nu gäller det bara att Leo fixar så att han är ledig, för givetvis vill vi att han följer med och filmar besöket.

13 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)