Årsmöten

Den 18:e kommer Ragdollklubben hålla sitt årsmöte. Det är dyrt att hyra möteslokaler men vi fick iallafall till slut möjlighet att vara i föreningslokalen, som hör till bostadsrättsföreningen, där en av klubbens medlemmar bor. Billigt och bra och ändå förhållandevis enkelt att ta sig dit - Enskededalen. Det mesta är klart - såsom kallelse, dagordning, verksamhetsberättelse, rapport från kassören m.m. Ingela, en avgående styrelsemedlem, kommer att stå för matens iordningställande.

Jag fick nyss en kallelse till årsmöte i Birka kattklubb. Mötet kommer att hållas i Solna söndagen 26 februari. Dagordningarna skiljer sig en hel del åt mellan klubbarna. Ragdollklubbens kallelse och dagordning är professionellt gjorda men i Birka har man nog varit lite trött och/eller haft för bråttom. Jag fick två likadana "Verksamhetaberättelser", den ena döpt "Verksamhetsberättelse" men den andra verksamhetsberättelsen var döpt "Dagordning". Jag har en del synpunkter på dagordningen men det lämnar jag därhän. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå dit, eftersom vi den dagen också ska flytta allt från det förråd vi hyr på Södermalm till City Selfstorage's lokaler i Vinsta. Anledningen är att förråden på Söder får ge vika för ett bostadsbygge.

Både Stisse och Stina gillar verkligen den nya klätterställningen och idag åkte vi tillbaka till Bromma Zoo och lämnade tillbaka de två pelarna och den stora plattan och åkte hem med ett kortare rör till ställningen och en massa kattmat. Tanken var att vi skulle göra det nya klätterträdet färdigt och kamma katterna ikväll men ingetdera blev gjort. Vi försökte också fotografera Tingla, Tudor och Truls men det var hart när omöjligt. De gallskriker, när man tar dem från det trygga varma boet och Sandie blir jätteorolig. Ett par bilder blev något så när men vi ska göra ett nytt försök imorgon. Inga av våra tidigare kattungar har haft en så'n kraftig röst.

Häromdagen kom ett sms från Annelie med ett foto på Smulan, när hon smyger på brorsan. Idag fick jag också en bild på Flinga, när hon sitter bland sina nya leksaker och försöker välja.

 

 
9 feb 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)