Årsmötet i kattklubben

Förmiddagen idag var nära nog identisk med gårdagens fram till klocka 10:30. Katterna lade sig i sängen, så snart Ove åkt till arbetet och somnade direkt. När Christine ringde på dörren halv elva, studsade alla upp för att hälsa. Christine hjälper oss att städa. Hon är en pärla! Jag tycker om att hon är väldigt noggrann och att alla skrymslen och vrår är dammfria, när hon har varit här.

Igår var Ove och jag på årsmöte i kattklubben. Själv åkte jag en timme tidigare än Ove, eftersom styrelsen skulle ha ett kort möte innan årsmötet. Dagordningen var i stort sett densamma som varje år. Om jag ska vara ärlig, så tycker jag att årsmöten egentligen är lite tråkiga, om det inte vore för att man träffar så många andra kattälskare. Det är alltid roligt att "prata katt".

Valet av styrelse är oftast huvudpunkten på dagordningen. Själv är jag sekreterare i klubben och min mandatperiod sträcker sig fram till nästa årsmöte. Igår beslöt mötet att jag och en annan medlem ska ta över arbetet med hemsidan, som idag inte är något att vara stolt över. Jag har många idéer och ser fram emot att börja. Min medarbetare "älskar" Sundbyberg, som hon sade, och då kan vi träffas hos mig. Skönt! 

Det kom fler på mötet igår, än det gjort på flera år men trots det, är betydligt fler intresserade av att komma på räkfesten, som vi alltid har dagen innan Kristi himmelsfärd. Orsaken är förmodligen att det är roligare med fest än årsmöte och dessutom är de flesta lediga på torsdagen.

Vi tog en taxi hem strax efter klockan 20, taxi på grund av att mitt knä "talade för det". Det är alltid roligt att komma hem, eftersom katterna blir så glada. De möter oss så gott som alltid, när de varit ensamma några timmar. 

Vid halvtio-tiden plingade det till i telefonen. Det var ett sms från Izzie. Hon berättade att hon har det bra och att det kändes, som om hon alltid bott hos Anette, Tomas och barnen.

Alltid lika roligt att få en hälsning från och "rapport" om kattungarna.

 
26 feb 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)