Årsmötet på söndag

Det är mycket som ska planeras inför ett årsmöte. Alla styrelsemedlemmar kommer inte att närvara på mötet och förklaringen är enkel och självklar. Det tar både mycket tid, är för långt och kostar för mycket. Vi som bor i Stockholmsområdet kommer att hjälpas åt med allt praktiskt. Eva Axnér, som ska hålla föreläsningen om B-blod, behöver en ”kanon” till sin PowerPoint-presentation. Om hon inte själv kan ta med en sådan, kommer Ove att hämta en projektor, som han får hyra (för klubbens räkning) till vänskapspris. Lena har lovat att laga soppa och baka bröd, Karin och jag har ”tiggt” priser till Årets Katt, Anna har ombesörjt att vi fått hyra lokal i Solna och Carina är spindeln i nätet och förutom att bevaka helheten, har hon också skrivit verksamhetsberättelsen och verksamhetsplanen. Dagordningen finns ju i klubbens stadgar. Hittills är drygt 20 medlemmar anmälda.

Säger det igen..... jag är så glad över att kattungeköparna hör av sig och berättar om sina kissar. Igår fick jag en bild på Smurf, som slappar framför TV:n. Hon kom till Jens som omplaceringskatt från Eva, som blivit sjuk. Jag känner Jens lite genom Nicke och visste att han är en stor djurvän. Jag bad Nicke fråga Jens, om han kunde tänka sig att ta hand om Smuffie, som hon också kallas. Hon bor nu sedan ett drygt år hos Jens och hans familj på Värmdö. Hon hade inte kunnat få ett bättre hem :-).

Intervjun som jag skulle göra med Anna-My på Royal Canin idag är uppskjuten tills imorgon, eftersom hon var hemma med sjukt barn idag. Den är preliminärt flyttad tills imorgon.

 
12 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)