Åter i vardagen

Även om det var tomt utan katter, var det skönt att inte direkt behöva bege sig till Sagatun, där katterna var inackorderade. Ove åkte ensam för att hämta dem på måndagen, eftersom jag hade lite jobb att göra hemma. 

Katterna hade funnit sig väl tillrätta även den här gången. Sandie hade intagit pensionatet som sitt eget och eftersom Marita visste, hur mycket Sandie gillar att vara i korridoren utanför kattrummen, fick hon spatsera fram och tillbaka där, medan Marita skötte frukost till sina gäster och den vanliga morgonstädningen. Stisse föredrog att vara på rastgården och Stina, som är vår försiktigaste katt valde att ligga på de olika hyllorna i rummet. Alla katterna hade skött sig fint och haft det jättebra men de visade tydligt att att de var glada över att vara hemma. På pensionatet både kom nya och lämnade ”gamla” gäster, vilket gjorde att våra katter nog inte riktigt kunnat koppla av. Så snart de kom innanför dörren ville de ut ur burarna. Sedan gick de direkt ut i köket och åt en rejäl portion  av den ”gamla”, vanliga maten. Efter det gick alla in i sovrummet och somnade omedelbart på sängen. De sov och sov. Äntligen kunde de koppla av på riktigt.

På kvällen var det styrelsemöte på Näckströmsgatan (Systembolagets lokal). Vartannat möte hålls på katthemmet och vartannat i stan. Det är ack så mycket enklare för mig, när jag slipper åka ända till Skurusundsvägen i Nacka. Vi hade ett kortare möte än vanligt. Mest talade vi om årsmötet i mars; vad som behövde överlämnas till den nya styrelsen t ex. och vi fick en rapport av Marja, verksamhetschefen, om sålda katter och om det pågående löpande arbetet på katthemmet och i akuthemmen.

24 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)