Att längta efter en kattunge

Idag fick jag ett sms från Sofi, som meddelade att hon gärna ville hämta Trulle tidigare, planerat är lördagen 29:e. Jag vet så väl, hur mycket man längtar efter att få hem den kattunge man väntar på. Tinglas blivande ägare har också hört av sig och berättat att familjen räknar dagarna tills de får hem sin nya familjemedlem. När Ove och jag hade tingat Stina bestämde vi också att hon skulle stanna kvar hos uppfödaren tills hon skulle bli lite drygt 13 veckor, eftersom vi skulle åka ut i skärgården på semester. När tiden började närma sig för att Stina egentligen skulle vara klar för flytt, bestämde vi oss. "Vi struntar i att åka innan Stina fyller 12 veckor, hämtar henne och stannar bara borta lite kortare tid", resonerade vi. Så blev det. Efter en vecka hos oss följde hon och de andra katterna med ut med båten.

Fick sms ikväll från både Laila och Lotta, som båda ägnat kvällen åt kattbad inför tävlingen på lördag. Sissel löper men är inte lika jobbig som sin syster, när hon löper, och än återstår två dagar tills utställningen, så vi får hoppas att löpet avtagit till dess. Laila skickade ett foto på en nybadad Flinga, som inte alls hade uppskattat duschen. Både Sissel och Flinga har ställts ut som ungdjur, dvs under sju månader gamla, vilket är en fördel; tidigt vana vid bad och utställningsmiljön. Det här är andra gången "jag har med" två katter. 

Oh, vad jag älskar min iPad och telefon. Idag hade jag ett "onlinemöte" med banken. Jag behövde ladda ner ett program, Pexip, och sedan kunde jag koppla upp mig mot Tina, som jag "träffade" för första gången och se de bilder hon ville visa mig. Så enkelt mot att behöva åka till banken och sitta där, när det går lika bra (eg mycket bättre) att sitta hemma i soffan. Alldeles nyss bokade jag biljetter tur och retur Västerås på lördag, betalade med Swish och......klart! Tänk hur jobbigt det var förr!

Ska träffa Lars i Västerås. Han kommer att ställa ut en, förmodligen fler, katt och han vill komma och titta och känna på Sissel, eftersom hon och en av hans hanar ska bli ett par så småningom. Gissar också att Lars fru, Marina,  följer med, för det var hon som introducerade katter i Lars liv. Marina är duktig att sy och har kattbäddar, som hon själv sytt, till försäljning. Jag vet inte, om hon bara säljer dem enligt "mun-mot-mun-metoden" eller hur hon gör men jag har hört att de ska vara jättemysiga sovplatser.

 
19 apr 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)