Augustiutställningarna

Djurens helg är en familjefest, som hålls på Solvalla varje år i mitten av augusti. Där brukar finnas både fiskar, fåglar, hundar, katter och - om jag minns rätt - även kräldjur. Man kan beskåda agility för både hundar och katter, se på ponnytrav, ta lotterier, äta glass och mycket annat. En fantastisk dag för såväl vuxna som barn, särskilt om vädrets makter står dem bi.

2014 (tror jag det var) kom ett erbjudande tlll Järva Kattklubb (där jag var medlem då) om att gratis få ha sin kattutställning på Solvalla under Djurens helg. Ett fantastiskt erbjudande! Hyran vid utställning är i normalfallet mer än 30 000 kr. Fördelen, förutom att slippa en stor kostnad, är att det kommer jättemånga besökare, vilket ju är målet med en utställning. Baksidan av myntet är att lokalen är trång och dåligt planerad. Det senare, i kombination med att det kommer så många besökare, gör att personer som har samma brist på tålamod som jag inte vill trängas bland utställningsburarna. Tyvärr tappar utställningen då en del av syftet! Även om jag själv står över Djurens helg, hoppas jag Djurens helg drar många (mer tålmodiga) till sig.

Den första helgen i augusti håller Speed Cat sin utställning i Täljehallen - en betydligt roligare lokal än den på Sollentunamässan - i Södertälje. Igår skickade jag ett mail till Speed Cat’s ordförande med en förfrågan om Elin och jag kan få en liten plats i utställningslokalen på lördagen. Vi vill marknadsföra vår podd och informera besökarna om Prata Katt. Nu väntar vi med spänning på svaret. Exakt hur vi ska lägga upp det hela har vi inte bestämt men det kommer inte att bli något problem.

Imorgon ska jag ta tvärbanan till Elin, för vi behöver förbereda tisdagens planerade inspelning på Bromma zoo. Dessutom ska vi göra en grovplanering för de närmaste två månaderna. Den planering vi har sträcker sig bara fram t. om. 12 juli.

 

24 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)