Av en tillfällighet!!!

Att det finns massor av videos om katter känner nog de allra flesta till. Visst kan jag tycka att det är roligt att titta på en sådan någon gång ibland men det är inget jag brukar leta efter. Jag är mer intresserad av att läsa fakta och ovanliga berättelser ur det dagliga livet med katt.

Hur det gick till när jag hittade Djurbibeln vet jag faktiskt inte. Det var en ren tillfällighet, när jag skulle rensa sökhistoriken i Google. Plötsligt fastnade ögonen på en bild på en söt liten kisse bredvid texten: ”kvinnan adopterar söt liten kattunge men 1 år senare inser hon sitt stora misstag”. Jag blev nyfiken - hade aldrig ens hört talas om djurbibeln.se. Jag har inte hunnit utforska ”bibeln” närmare, vilket jag naturligtvis planerar att göra. Det finns mycket att läsa om: ”häst”, ”hund”, ”katt”, ”på bondgården” och ”vilda djur”, som är klickbara flikar att välja bland. Förutom detta finns på startsidan tre olika rubriker med motsvarande innehåll. Dessa är: ”Populärt”, ”Senaste” och ”Mest lästa”. Vem eller vilka som är ansvariga för sidan har jag ännu inte lyckats få fram. 

Det finns massor av intressanta saker på Internet och jag tänker ofta på, hur fantastiskt jag hade tyckt det vara att ha tillgång till allt detta under mina studieår; så otroligt mycket lättade det hade varit att googla än att leta fakta på bibliotek och i Fokus uppslagsböcker men....... bättre sent än aldrig :-).

Sandie är märkbart mycket nöjdare med livet idag. Egentligen skedde nog en stor förändring redan igår eftermiddag. Innan dess låg hon mest stilla och såg lite olycklig ut men igår började hon att titta sig nyfiket omkring med uppmärksamheten främst riktad mot kattkompisarna - vad de företog sig. När jag steg upp i morse låg hon högst uppe på tornet med huvudet högt och en blick som vittnade om betydligt större intresse för omvärlden än hon haft efter kastrationen. Det ska bli underbart att befria henne från bodyn och få se hur glad hon blir, när hon både kan tvätta och röra sig som hon vill.

29 jul 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)