Bäddat och klart

Det börjar närma sig. Stina är tjock och trött. Hon sover mer än vanligt, hon äter mer än vanligt och hon vill vara nära mer än vanligt. Det lilla energiknippet försöker få fart på henne genom att rusa fram emot henne med samma "rusa-runt-lljud", som hon har, när hon är extra uppspelt. Inget Stina uppskattar!!!

Idag bäddade vi bolådan med en dubbelvikt filt och över den mjuka, nymanglade lakan. Lådan står placerad framför elementet i sovrummet. Den första som provade lådan var Sandie. Efter att ha gått runt och nosat igenom den, hoppade hon i den och undersökte den även noggrant från insidan. Därefter tog Stina vid. Stisse brydde sig inte alls om lådan, vilket förvånade mig, eftersom han brukar vilja hoppa i allt, som går att komma in i. Kanske minns han Stinas vredesutbrott, när han av misstag råkade hoppa ner i lådan, när hennes ungar var nyfödda.

Ny tur till Bromma Blocks idag igen. Vi passade på att köpa en Jaime Oliwer-stekpanna och dito traktörpanna och en trevlig förvaringslåda för och med sex olika skärbrädor (på Claes Ohlsson). Sedan blev det Bromma zoo för proviantering till katterna. Den affären går bra. Vi var inte de enda, som var där :-). Därefter begav vi oss till Carin och Tasse. Carin hade hittat en stor tova mellan Tasses framben, så tät att det är omöjligt att reda ut den. Carin höll Tasse och Ove klippte. Tovan är nästan borta nu och det sista kommer att gå att reda ut med Mirakelkammen. Vi ska åka tillbaka och fixa det under veckan. Sedan har jag lovat Carin att köpa en sådan kam till henne på utställningen i Sollentuna 19-20 november. Dit kommer många vi känner och jag hoppas att så många av våra kattungeköpare som möjligt kommer och tittar på Spinetts Sissel, som ska ställas ut där.

Kvällen ägnade jag åt den sista uppgiften i Pawpedsavsnittet för veckan. Genetik roar alla som älskar att plugga och sedan få kluriga frågor att lösa med hjälp av den nya kunskapen, dvs. tillämpad kunskap. Sådant gillar jag. Nu väntar jag på min norska frökens utlåtande:"En utrolig flott besvarelse Annelie!! Du får klart GODKJENT av meg med ekstra stjerne!". Jag lägger mycket tid och kraft åt studierna och blir då jätteglad för omdömet. Lärare i Pawpedskursen kanske blir nästa steg - tror jag skulle tycka det vara roligt men först måste jag själv lära mig mer. 

Lotta skickade underbara på vackra Sissel och jag blir lika glad som vanligt över att se "våra barn".

 
31 okt 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)