Både befriande och tråkigt

Elin och jag har ju haft sommaruppehåll i Prata Katt. I förrgår kom ett sms från Elin, där hon skrev att hon inte vill fortsätta med podden. Detta var inget jag ville prata om via sms, så jag ringde upp henne. 

Jag ska villigt erkänna att jag tycker att det har varit skönt att inte ha några inspelningar på nästan två månader. Samtidigt är det också lite tråkigt att vi inte kommer att fortsätta med podden men ibland tar livet oförutsägbara vändningar. 

Elin arbetar heltid som sjuksköterska nattetid och hon är också stödperson för en flicka, som hon träffar regelbundet minst två gånger per vecka. Hon börjar känna att tiden inte riktigt räcker till - och jag förstår henne -  särskilt som hon i våras också utökat familjen med lilla Cleo. Nu har hon tre katter och hennes plan är att bli uppfödare, när lilla Cleo är mogen för att bli mamma.

Leo, som filmade och redigerade inspelningarna, har fått ett nytt arbete och inte heller han tycker sig ha tid för Prata Katt som situationen är nu. 

Jag själv har utrymme för podden men kan erkänna att jag i våras tidvis tyckte att det kändes stressigt. Visst är det tråkigt på ett sätt att vi inte ska fortsätta men det är inte utan att det också är rätt skönt.

Även om jag för länge sedan insett att jag aldrig kommer att vara den pensionär som bara tar det lugnt, kanske jag ändå ska använda den tid som ”blir över” nu till att umgås med mina vänner - min familj inte att förglömma - och sedan också hinna ”göra ingenting”. Trasdockan, mina kurser i Seniornet och styrelsearbetet i Ragdollklubben och Seniornet räcker gott och väl men ...... jag blir inte förvånad, om jag snart hittar något annat, som jag tycker verkar kul:-).

9 aug 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)