Bannern

Jag är både glad och stolt över den gröna bannern, som man får, när man genomgått Pawpeds grundkurs 1, G1. Visserligen är det ju för att få kunskap, som jag gått kursen men den visar också för eventuella kattungeköpare att uppfödaren (jag) är mycket noga med att göra rätt i sin uppfödning. Därför blev jag glad, när den kom i ett mail i onsdags. Nu skulle den läggas på hemsidan tillsammans med en länk till kursinnehållet. Aldrig hade jag väl anat att jag skulle "gå bet" på detta.

Jag har kopierat bannern och försökt klistra in den på hemsidan, jag har kopierat den och klistrat in den på ett Worddokument  och sparat på skrivbordet och sedan öppnat dokumentet, kopierat och försökt lägga bannern på hemsidan den vägen. Funkar inte. Sådant här kan göra mig galen. Det måste ju gå på något vis och jag kan inte acceptera att jag inte förstår hur. Naturligtvis har jag sparat den i bildarkivet. Det började jag med. När jag skulle ladda ner bilden till hemsideprogrammet, var formatet fel men hur ska det vara då. Det står ingenstans. Grrrr. Så här ser den ut i alla fall >> klicka här   

Roligare var det då att ta upp kattungarna i sängen. Nu tycker de om att gå omkring. Visserligen rätar de inte ut benen helt och hållet än och visserligen ramlar de ibland - men de går! De verkar imponerade över sig själva. De tittar sig omkring med sina svarta ögon (de är säkert blå men de ser svarta ut). En av dem försökte tutta på min arm. De är ljuvliga! Stina är inte förtjust över att vi tar upp dem och det markerar hon genom att jama försiktigt och själv hoppa upp bredvid dem.

Dagens vikt: Mitzy 357g, Titzy 361g och lilla Gritzie 338g. Egentligen är även Gritzie en stor och livskraftig tjej men jämfört med sina bröder, är hon liten. Jag tror att jag gjort rätt könsbestämning men jag ska be Carina titta också. Till mitt försvar vill jag säga att det inte är enkelt att bestämma kön, när kattungarna är så små. Snart får Carinas Fena också kattungar, förmodligen någon gång under veckoslutet. Själv är jag glad över att de första två veckorna snart passerat.

För att kunna se kattungarna bättre, klicka på bilden.

 
20 nov 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)