Bara en vecka kvar

Carina, Mitzis blivande matte, ringde vid lunchtid. Samtidigt satt jag och skrev ett sms till henne. Vi pratade om nästa lördag, när hon ska hämta sin kattunge. Rent praktiskt förhåller det sig så att vi skriver ett överlåtelseavtal (som är en värdehandling) och en blankett för ägarändring (som medföljde stamtavlan). Vi pratade en del om foder och sand också. Mitzi kommer att få med sig lite av den mat, hon ätit här men jag tror inte att det är svårt att byta foder, om Carina vill göra det. Hon använder Ever Clean till sin "Sibbe" och det är kattungarna vana vid men jag informerade också om Olivers "luktfria" sand - betydligt bättre ur prishänseende; mindre sandkorn men i övrigt prisvärd. Vi snuddade också vid frågan om försäkringar. Carina har redan talat med min personliga kontaktperson, Catrine, i telefon, Hon är nu också Carinas personliga kontakt.

På eftermiddagen ringde en annan Carina, Ragdollklubbens ordförande. Vi pratade en del om hemsidan men mest om arbetet med Trasdockan. Vi kom fram till att vi tjänar på att träffas och går igenom de dokument, som nu ligger i Dropbox okorr och efter det kan läggas i klar korr; en mapp för inte helt färdiga dokument och en för klara för tidningen. Vi ska också fylla i en blankett till Arbetsförmedlingen, där vi erbjuder praktikplats för arbetslös AD (art director). Vi skulle gärna ha ytterligare en, som kan hjälpa till och tror att det är värdefullt i ett CV att ha varit med och gjort en tidning. Hoppas på tur! Vårt mål är att så snart som möjligt "få undan" vår del av arbetet, så att Christoffer kan börja med sin.

Jag har aldrig varit med om liknande men vid middagen hoppade Titzi upp på matbordet, gick fram till min tallrik och började slicka i sig Cambozolasås och lingonsylt. Han sparade köttfärslimpan och potatisen till mig. Tack för det. Jag vet att jag genast skulle ha lyft ner honom men det gjorde jag inte. Förlåt Cecilia, det ska aldrig hända igen!

Försökte väga kattungarna på kvällen men det var "stört omöjligt". De var alldeles för pigga och hoppade ur vågskålen direkt. Egentligen inte så viktigt. De är pigga och äter bra. Idag har Stina varit ovanligt generös och bjudit alla kattungarna - men oftare Yatzi eftersom han kräver det - på mjölk. De behöver egentligen inte dia mer men tycker att det både är gott och mysigt med "mammamat". De hade riktigt fredagsmys idag med massor av kattgodis. Det gillar de allihop.

Snart dags att göra sig ordning för sängen. Imorgon - hoppsan, ser att det redan blivit idag, ska vi åka till Bromma zoo och köpa Ever Clean och "Kitten-foder" till Saga och Sissi och sedan leverera det till Nicke. Säkert lyckas vi också skapa några nya behov, när vi är där.

22 jan 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)