Bästa PRO-medlem :-)

Det kom ett brev från Royal Canin och det inleddes med: "Bästa PRO-medlem". Osökt tänkte jag på Pensionärernas Riksorganisation. Jag tror absolut inte att det över huvud taget var Royal Canins mening att någon skulle göra den associationen. Hos Royal Canin finns en PROfessionell avdelning, vars uppgift är att ge råd till alla som arbetar professionellt med hundar och katter; exempelvis uppfödare, katt/hundhem m.fl. därav ordet PRO-medlem. Därav PRO-medlem.

Anna-My Olausson är foderspecialist på katt på Royal Canin. Hon är verkligen rätt person för det uppdraget; kunnig, trevlig och tydlig. Hon har så gott som alltid ett svar på det man frågar och i de få fall hon inte vet, tar hon reda på det och återkommer. Det är bara att kontakta henne, om man undrar något. På Ragdollklubbens årsmöte höll hon en mycket intressant och uppskattad föreläsning om mat för katter med problemmagar. Anna-My var också med som foderexpert i min och Elins podd, Prata Katt.

Elins och min träff på "ragdollcaféet" är under rådande omständigheter omöjlig att genomföra nu, tyvärr. Vi får se tiden an och komma med en ny inbjudan, när vi vet lite mer. Det mesta är alltför ovisst nu.

Imorgon har ragdollklubben sin "scanningeftermiddag". Jag hoppas verkligen att alla kommer som planerat och..... om inte i alla fall ringer om coronaviruset slår till. Det senare borde vara klarhet för alla och envar men tyvärr har det många gånger visat sig inte vara självklart för alla.

För ett år sedan var det bara en vecka kvar till Sandies förlossning. Allt var väl förberett och klart, tyckte jag, men KMR, som skulle räcka till sex småttingar i flera veckor, hade vi helt glömt bort. Nu hoppas jag verkligen att de uppfödare som går i väntans tider har mat som räcker ett bra tag. Jag vill inte tänka på hur det skulle ha känts att inte ha mjölk till kattungarna hemma, och inte heller  få röra mig ute och i affärerna. Kanske t.om. hyllorna i affären skulle gapa tomma när barnen tänkte hjälpa till med att köpa kattungetillägg. Nej, nu är jag glad att jag i alla fall inte behöva tänka på sån't. Det är krångligt nog ändå nu (bara en liter mjölk kvar), tycker jag.

 

18 mar 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)