Bedömning

Eftersom Sandie gömde sig bakom sandlådan, tog vi ut den. Det var många, som ville se henne. Ragdollen är ju en populär kattras. En av besökarna dröjde sig kvar väldigt länge, berättade att hon haft flera katter, som blivit mer än 20 år, att hon nu inte hade någon katt men att hon funderade på att skaffa en ny kisse. Av någon anledning berättade hon att hon bor i Gustavsberg. När jag talade om att också jag bott där och att min pappa varit rektor i Gustavsbergs kommun sade hon:"då måste du vara Annelie. Jag kände inte igen dig först". Tänk, så liten världen kan vara. Eva har också, precis som jag, arbetat som sjuksköterska på akuten på Nacka sjukhus och där ska vi visst också ha träffats någon gång.

Sandie bedömdes strax efter klockan 14. Hon tyckte det var jätteläskigt först men efter en liten stund på domarbordet slutade hon darra. Kropp: Ung hona, något tunn i benstommen. Huvud: bra profil. Ögon: underbar färg. Öron: bra. Päls: fin kondition. Färg/mönster: fint pointed. Kondition: lite rädd men lugnade ner sig. Hon fick också en rosett, Ex1.

När vi satte tillbaka henne i buren blev hon till och med glad. Allt är ju relativt. Vid 15-tiden packade vi ihop och åkte hem. Den första utställningen med egen katt hade utfallit till belåtenhet. Nästa gång ställer vi ut både Stisse och Sandie.

 
16 aug 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)