Behagligt liv!

Jag har alltid tyckt om att göra saker och jag har arbetat långt mer än de flesta både hemma och på olika arbetsplatser; 60 timmar på jobbet per vecka var mer regel än undantag. Jag har alltid trivts med det men det är inte utan att det också är skönt att inte hela tiden ha tider att passa. Numera har jag dragit ner mina ”måsten” till ett minimum. Det är riktigt skönt!

Några som alltid levt ett ett behagligt liv är våra katter. Visserligen kan de inte med ord uttrycka det men de visar det tydligt ändå. Ingen har någonsin varit elak mot dem, tvärtom. Det är inte ofta de nekats något de velat - ha eller göra. Om de vill gå ut på balkongen reser vi oss direkt - antingen Ove eller jag - och öppnar dörren. Inte sällan har vi bara hunnit sätta oss i soffan, innan de signalerar från balkongen att vi ska resa oss upp och släppa in dem. De får gå på matbordet...... ja jag vet att de flesta tycker att det är fel men bordet torkar jag av flera gånger om dagen och de rör inte vår mat, för de gillar inte människomat. Ibland hinner jag inte lägga på överkastet innan de lagt sig i sängen. Då väntar jag tills de självmant stiger upp. Jag vet att ni finns, som tycker att katter inte ska styra så mycket i familjen men katter har aldrig någora onda avsikter, inte ens när de tar en liten söt fågel. De jagar av instinkt och inte av ondska.

Vem mår dåligt av att vara älskad, respekteras, äta god mat eller av att bli ompysslad? Ingen tror jag. Jag tror att både Stisse, Stina och Sandie lever ett behagligt liv och att det är därför de är så fantastiska. 

Idag var jag tvungen att göra ett uppehåll med strykningen, för Stisse hoppade upp på strykbrädan, eftersom han tycker så mycket om att lägga sig på den, när den är varm. Det gick lika bra att stryka senare, när han hade hoppat ner :-).

 
30 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)