Bilder idag, veterinärvården imorgon

Det blir inte alltid som man tänkt sig och det gör livet än mer spännande. Min plan att redovisa mer  av mina tankar kring veterinärkliniker är uppskjuten tills imorgon. Anledningen är att hela dagen fram till 17-tiden upptogs av en massa praktiska saker, som skulle uträttas; sådant som låtit vänta på sig i några veckor. När vi kommit hem och hunnit äta, landade jag i soffan, tittade på TV och avslutade kvällen medÅsa Lindeborgs utmärkta, filmatiserade berättelse om sin uppväxt. Klart sevärd!

Imorgon återgår jag till att skriva om utvecklingen inom veterinärvården.

Jag hade tänkt visa fyra bilder på de sammansvetsade, mot varandra urgulliga, syskonen Sadir och Blue. Tyvärr meddelar programmet att tre av bilderna har fel format. Det jag lärt mig "den hårda vägen" är att bilderna måste tas med telefonen i liggande läge. Jag gissat att det är förklaringen. Den här bilden visar iallafall - hellre trångt än ensam :-).

 

 
12 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)