Bokade i ”grevens tid”

I förrgår kom bekräftelsen på vår anmälan till middagen på Scandic Grand Hotel på lördagskvällen, 20 mars. Tur att jag bokade maten direkt, för nu står att läsa att middagen är fullbokad! 

Ove och jag kommer att anlända till Örebro på fredag eftermiddag, 19 januari. Vi kommer att börja med att ta oss från stationen till hotellet och boka in oss där och slappa lite, innan vi ska äta middag. Om vi kommer att äta mat på hotellet på ankomstdagen eller om vi väljer något annat matställe beror helt och hållet på vädret. För att komma till utställningshallen dagen därpå behöver vi bara gå några tiotal metrar. Sån nära är det mella hotellet och utställningshallen.!

Matsedeln för den gemensamma måltiden på hotellet ser ut så här:

Förrätt: Sotad rimmad lax med tillägg av diverse tillbehör. Middag: För min del blir det Vitlök- & rosmarinmarinerad lammrostbiff, Ove väljer nog biff tillagad på låg temperatur. Till detta får man välja mellan potatisgratäng och pommes frites. Efterrätt: en dessertmeny tänkt att avnjuta tillsammans med kaffe. Jag undrar hur långt jag kommer på matsedeln, innan magen sätter stopp. För detta betalar vi 555 kronor per person. Kostnad för dryck tillkommer.

Det är trevligt med små avbrott i vardagen. Visserligen ligger Örebro inte långt bort men det känns som en liten semester att byta stad och bo två nätter på hotell. Med största sannolikhet kommer vi att träffa bekanta både i utställningshallen och på hotellet.

Tågbiljetter är bokade och jag ser riktigt mycket fram mot vår resa till Örebro. Ska fråga om Nicke vill bo här I två dygn tillsammans med katterna. Tror inte att det kommer att bli några problem :-).

 

 

1 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)