Bonuscard

För att vara uppriktig vet jag inte, om alla kan använda sig av appen ”Bonuscard” eller om den enbart riktar sig till uppfödare. Det går naturligtvis att läsa sig till hur det förhåller sig men - egoistiskt nog - har jag inte gjort det, utan jag har enbart tagit reda på, vad som gäller för mig själv. Skyller på att det börjar bli läggdags. Jag har iallafall laddat ner applikationen och tycker att det hela verkar betydligt mycket smidigare än systemet med de gamla stämpelkorten.

Jag försöker att i allt jag gör tänka på miljön. Nja riktigt sant är det tyvärr inte, för jag använder Ever Clean * (EC) kattsand trots att jag skäms, och särskilt nu, när jag skriver om det. Bonusappen var helt ny för mig tills imorse, då jag hade ett mail i brevlådan med information om den. Om jag förstått saken rätt har många olika zoobutiker nappat på möjligheten att kunna erbjuda sina kunder att använda sig av appen. Jag tror att det är en stor fördel att ha allt på ett och samma ställe; såväl erbjudanden som kattungepaket t.ex - idag gällde medlemsförmånen sand.

Vi har besökt Zoo.se idag. Det främsta målet var att köpa nya kattlådor, något vi tänkt göra länge, men vi skulle också köpa sand, som nu säljs rabatterad. 100 kr ”sparade” vi genom att köp 2x10 liter EC. I butiken träffade jag också en annan ragdolluppfödare, som jag lärt känna på ett 2-dagars uppfödarseminarium i Borlänge 2017. Sedan årsskiftet arbetar hon på Zoo.se i Bromma . Hon ”brinner för” djur, främst katt och hund, och kör 7 mil enkel resa för att få möjlighet att jobba med sin hobby. Hennes placering i butiken är självfallet på kattavdelningen! Vi hade massor att prata om och hon förordade en annan, större kattlåda, än vi planerat. Imorgon ska jag mäta för att se, om två sådana toalådor får plats.

I mitten av mars har Ethel och jag preliminärbokat att Ove och jag ska hälsa på henne, hennes son Robin och ”våra kattungar”, som ju inte alls är kattungar då. Vi ser mycket fram mot det:-).

På bilden är Blue och Safir på upptäcktsfärd. Något verkar spännande!

 
12 feb 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)