Bråda tider på katthemmet

Skrev detta i tisdags men glömde publicera det.

 Första söndagen i december hålls julmarknad på katthemmet. Skam till sägandes har jag aldrig varit där tidigare. När det gäller praktiska saker är jag inte till någon större hjälp; kan varken stå i kaffeserveringen eller än mindre bära tunga saker eller möblera om. Om det visar sig finnas uppgifter, som min lekamen klarar kommer jag att åka dit, annars inte. Julmarknaden är det största eventet under året och visst kan det vara roligt att vara där men ibland känns det jobbigt också att inte kunna vara till någon nytta. Telefon- och skrivarbete passar mig bäst.

Ikväll kom Björn från katthemmet, där han jobbat ett kvällspass med katterna. Björn bor i Märsta och tog vägen om Sundbyberg för att lämna två kartonger med kalendrar till mig för vidare transport till Bromma zoo och Arken zoo i Solna. Rysligt tunga kartonger, så jag måste nog hämta pirran från förrådet för att kunna ta dem från bilen in i affären. På torsdag ska jag iallafall jobba med sådant, som jag klarar. Jag ska åka till katthemmet för att bättre sätta mig in i, hur en arbetsdag ser ut där. Räknar med att lämna hemmet vid 10-tiden och hoppas vara hemma senast klockan 17. Som ansvarig i personalfrågor vill jag givetvis vara med på personalmötet klockan 14:30.

Jag skrev tidigare att jag skulle återkomma till ”kattfaror” i hemmet. Eftersom de flesta av dem jag tänkte ta upp är förknippade med julen, har jag beslutat mig för att skriva om dem närmare jul. Istället vill jag skriva några rader om Ragdollklubbens hemsida.

Av egen erfarenhet kan jag säga att många ragdollägare sällan besöker hemsidan. I mitt fall var den främsta anledningen att jag sällan hittade något nytt där, att ”nyheter” kunde vara flera månader gamla. Det var en ren tillfällighet att jag loggade in på sidan precis när man sökte någon, som ville arbeta med Trasdockan (kanske var det också en gammal ”nyhet”). Hur det än var, är jag glad över att jag ”gick in på” sidan. Vi försöker iallafall numera att hålla sidan uppdaterad och ”Månadens fråga” är något vi hoppas ska kännas viktigt för alla medlemmar att svara på. Förhoppningsvis kommer jag att kunna analysera och resultera svaren så småningom.

17 nov 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)