Bromma djurklinik

Igår vaccinerades alla katterna, inklusive Tasse, som numera bor hos Carin. Tasse mötte Ove med "hög svans", ett tecken på att katten är tillfreds med livet. Utan problem lyftes han in i sin gamla bur, som Ove tagit med. Själv satte jag in Stina i vår stora bur (som hon delar med Stisse) i god tid innan Ove skulle hämta mig och våra katter. Stina har en tendens att försvinna, när hon märker att hon ska ut och åka. Hennes syskon vill däremot förvissa sig om att få följa med, en genom att lägga sig upppå buren och den andra genom att sätta sig i den. Jag förvånas fortfarande över att det är så lätt att åka både bil och tåg med våra kissar. Mysan, min "himmelkatt" skrek oavbrutet, när hon tvingats in i buren. 

Buba (så stavas namnet - skrev det igår felaktigt med två b) tog emot direkt. Han är så trevlig och engagerad. Det har alltid varit roligt att träffa honom och inte blev det mindre trevligt av att han erbjöd oss uppfödarrabatt.

På hemvägen fick jag en "rapport" om Izzie från Anette. Hon har tidigare skickat små videosnuttar och dem, ska jag lägga här på bloggen men först måste jag läsa mig till, hur man gör. De måste laddas ner någonstans, innan man kan länka till dem. Det blir ytterligare en utmaning. 

Om du vill ha en bra veterinär, klicka här!

 

 

19 feb 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)