Bromma Zoo

Än återstår mycket innan Trasdockan är klar att gå i tryck. Gårdagens kväll åtgick till att ta fram en "faktaruta" om kattsand. Det är mycket jag lär mig, när jag letar fakta för att sedan sätta samman som information till läsarna. Dessutom läste jag igenom en lång (köpt) artikel, förkortade den och gjorde den mer lättläst. Mycket av fakta, som skrivs om katter, är onödigt "tungt" skrivet. Själv anser jag att något av det viktigaste, när man vill informera om något, är att framföra sitt budskap på ett så enkelt och tydligt sätt att läsaren orkar och gärna läser det skrivna. 

Förhoppningsvis ska jag träffa en ansvarig person på Bromma Zoo och diskutera lite ur produktsortimentet och få fri tillgång till affärens bilder att använda i vår tidning. Prisnivån på www.zoo.se är bra och därför har jag valt att hänvisa till just den nätbutiken, om man föredrar att inte göra personliga inköp.

Oj, oj, oj! Var finns USB-minnet jag fick med mig hem vid vårt förra redaktionsråd? Sådant här brukar inte hända mig. Förutom att jag ofta letar efter mina glasögon och nycklar, har jag rätt god ordning på mina saker men nu vet jag inte var USB-minnet finns och JAG MÅSTE HA DET!

Bara att börja leta.

14 jul 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)