Bromma zoo

Klockan 03:40 var de vakna, gullnosarna. Måste tillstå att jag inte just då, när alla tre slogs och jagade varandra i sängen, tyckte att de var särskilt gulliga. Utan hänsyn valde de mina ben som arena för mma-fighten. För trött för att försöka lugna dem låg jag kvar och väntade på att de skulle sluta. Efter c:a en kvart upphörde slagsmålen och jag somnade om för att vakna igen ett par timmar senare av en ny "match".

Ove var ledig idag och sådana dagar är alltid fulltecknade. Först tandläkaren och City Gross för hans del. Därefter körde han mig till Löwenströmska för information om min operation och rehabilitering. Bra upplägg och presentation av sjukgymnast Margareta. Därefter direkt till Bromma Zoo.

Direkt när vi kom in i affären, stötte vi på butikens kattexpert, Irene. Jag ville diskutera med henne om olika produkter för katt på utställning. Det finns en uppsjö av olika schampoon, balsamsorter, antistatsprayer, fönapparater kammar, borstar och saxar. Inget av det som säljs är dåligt och det som en tycker är bäst, tycker en annan är dåligt. Själv har jag valt att tro mest på Sveriges "pälsguru", Eva Porat. Hon äger Sveriges största zooaffär, har lång erfarenhet av kattpälsar och är tillika domare men jag ville också höra en annan kattexperts åsikt och dessutom ta lite bilder på främst fönar. Jag har mycket positiv erfarenhet av Bromma zoo. Personalen förefaller mycket kunnig (kan egentligen inte bedöma kunskaperna om t ex zebrafinkar men det känns som personalen där kan) och är alltid tillmötesgående. Som exempel berättade vi om Yatsis matintresse och fick genast råd om, vad han kanske skulle kunna gilla bland utbudet av helfoder. Vi fick till och med en påse att ta hem och prova. 

När vi lämnat butiken, var det bara att åka hem och för min del kasta i mig ett par smörgåsar och Nescafé och beställa en taxi för att åka till Järvas styrelsemöte. 

Imorgon vet jag, vad Yatzi tycker om de nya fröna. Idag blev det nymald köttfärs och "Stinamat".

18 jan 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)