Café Prata Katt

Jag hade kallat min idé om caféträffar för "Kattcaféet" men så skrev Ulrica, som jag ska leda träffarna med, Café Prata Katt och det gillar jag, så nu kommer jag att kalla det så i fortsättningen.

Jag hoppas att intresset kommer att bli stort när träffarna också spritt sig över hela landet. Själva kommer vi endast att hålla dem i Stockholmstrakten. Jag ska börja med att höra med personalen på Espresso house, alldeles nära min bostad, vilka dagar som kan vara bäst. Lokalen är förvisso stor men det skulle vara skönt om det inte vore så många övriga cafébesökare där den dag vi väljer. Från början trodde jag att min idé var sprungen ur en ambition att hjälpa ragdollägare att skapa kontakter med andra ragdollintresserade (man behöver inte äga en ragdoll för att vara välkommen). När jag nu lite närmare analyserat hur jag kom fram till att vi ska starta caféträffarna, ser jag tydligt att den främsta anledningen nog ändå är att alla, enkelt och i trevligt sällskap, ska lära sig mer om rasen, beteendet, maten, sjukdomar, försäkringar m.m. (på köpet får man också fina kattkontakter). Jag tror att det bästa är att vi, innan vi beger oss hemåt, bestämmer ett tema för vad vi ska tala om nästa gång vi ses. Det första tillfället kommer att vara ett ”bekanta-oss-med-varandra-möte” då vi också planerar vilka olika ämnen vi vill prata om. Jag älskar när man kan förena utbildning med social gemenskap. Detta är något jag ser mycket fram emot!

Jag fick två foton på Zinja igår. Hon fyller 9 månader på juldagen, en stor och härlig katt!

 
21 dec 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)