Dag 64

Fick nyss Ett sms Fran Lotta, där hon skriver att hon tror att Sissels förlossning är på gång. Hon går ut och in i sin bolåda så kanske blir hon mamma igen idag. Det blir hennes andra kull och de kattungar som föds den här gången är halvsyskon till bl.a Ninni och Neo, som för övrigt har fått hem sin lillasyster idag. Cleo har varit och hälsat på hos dem (bor ju i samma hus) redan innan hon flyttade in, så hon känner redan sin nya familj. Tanken är att lilla Cleo ska bli avelshona, när hon är mogen för kattungar.

Våra kattungar har gjort stora framsteg i utvecklingen de senaste två dagarna. De har nu även börjat intressera sig för varandra och inte bara för sin mamma. Små första försök till lek märks nu. De visar nu tydligt hur de ser på tillvaron för stunden; kan både spinna högt av välbehag men har också visat att de kan fräsa. De har även förkovrat sig motoriskt genom idog övning i att hela tiden gå fram och tillbaka i boburen - förutom när de sover och äter förstås.

Det kom en påskhälsning från Flinga och hennes familj igår. När hon flyttade in hos Laila och Jan var hon ”ensambarn”, nu har hon två ”bröder” att hålla reda på. Jag tror hon hade en del jobb med dem när de precis flyttat in men nu tror jag att de förstår, hur hon vill ha det.

Inatt sov jag sammanhängande i fem hela timmar och det underbart. Visst har jag matat barn dygnet runt tidigare i livet men det var lättare för 40 år sedan :-).

Smulan  på bild 1. Bredvid ser du Flinga och hennes bröder.

 
20 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)