Dax igen

Det tog ett tag innan jag fattade, varför Stina jamar. Undrade först om hon var hungrig. Det var hon inte. Hade hon ont någonstans? Nej, hon har börjat löpa igen. Andra gången efter den senaste förlossningen!! Visserligen vet jag att intervallen mellan löpperioderna varierar kraftigt mellan olika honor men tänkte inte att det kan vara så här kort tid emellan. Det är inte roligt varken för Stina eller oss. Nattetid är det jättejobbigt eftersom jag är så lättväckt. När hon gör paus i jamandet brukar jag somna om efter ett tag, lagom tills hon startar på nytt. 

Vi planerar att kastrera henne så småningom men hoppas innan dess få en sista kull från henne. Sedan ser vi fram emot att Sandie blir mamma. Skulle bli glad om hon får en fin flicka, som vi kan behålla för avel. Det är så roligt med kattungar och jag saknar fortfarande de små busungarnas lek i sängen, när jag vaknar. 

11 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)