Déjà vu

Jag tycker att det är roligt och jag beklagar mig inte men nu börjar det kännas som när jag förvärvsarbetade. Då var det också svårt att få tiden att räcka till, i alla fall om jag ville hinna göra annat än sådant som jag åtagit mig, lovat och som alltså måste komma i första hand. De stunder jag kallar "ograverad tid" var sparsamt förekommande då och så kommer det att vara nu också några veckor framöver. Det ger mig en känsla av déjà vu-karaktär.

Allt jag håller på med nu är roligt; varje sak på sitt sätt, men jag önskar att de skulle vara mer jämnt fördelade över våren. Flera dagar, rättare sagt nätter, har jag helt enkelt varit tvungen att hoppa över bloggen till förmån för John Blund. Så var det igår. 

Jag ser mycket fram emot att åka till Kungsbacka och hälsa på bästisen Marianne. Jag planerar att boka tågbiljett imorgon och åka redan fredagen 6 mars. Då har vi tid den dagen att umgås från eftermiddag till sena kvällen. På lördagen åker jag sedan vidare till Onsala för att deltaga i Ragdolleftermiddagen; årsmötet, de intressanta föreläsningarna, prisutdelningen i Årets Katttävlingen, när lotterier och middag....... och umgås. Efter detta åker jag tillbaka till Marianne och stannar ytterligare en natt, innan jag tar tåget hem någon gång under söndagen.

Kanske får jag sällskap på resan. Pia och Emma, trogna medlemmar i Ragdollklubben, hörde av sig idag och berättade att de också ska åka till Onsala; dels för att deltaga i årsmötet och lyssna på föreläsningarna men främst för att Elvira, deras yngsta katt, vunnit något (jag vet inte vad) i tävlingen "Årets Katt". Jätteroligt!!! Huruvida Emma och Pia beslutar sig för att flyga eller ta tåget är ännu inte riktigt bestämt. Oavsett vilket är det kul att även de kommer att vara med. För att klubben ska få hyra den större, bättre utrustade lokalen krävs minimum 50 anmälda och nu håller vi tummarna för att många anmäler sig. Plan B är inte heller dålig; en mindre lokal men där kan vi inte beställa mat eller fika men då kan vi ju beställa den förtäring vi önskar hos något cateringföretag.

2 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)