Definitivt inte fotograf

Jag hade aldrig kunnat få arbete som fotograf. Det kan alla, som ser mina foton, upptäcka. En billig fotograf tar minimum 500kr för en bild. Ragdollklubben är en idéell förening med begränsat medlemsantal. Vi arbetar för att bli fler och därmed få in mer pengar att använda till fler spännande aktiviteter, som förhoppningsvis i slutändan kommer våra kissar till godo. Vi hoppas kunna ge bra valuta för medlemsavgiften, 200 kronor.

För att hålla kostnaderna nere försöker vi själva göra så mycket som möjligt i arbetet med Trasdockan. Jag tycker att det är bättre med bilder, trots att de inte är perfekta, än inga bilder alls. Bilderna ska illustrera innehållet i min artikel "semester ur kattens perspektiv". Därför kommer de att publiceras.

Imorgon fyller Tasse, numera Greven, sju år. Jag är så glad för både hans och Carins skull - de förgyller verkligen  varandras tillvaro. Tasse vill inte ha andra katter omkring sig och vill vara ensam om sin ägares uppmärksamhet. Han har aldrig tidigare trivts så bra med livet som nu. Jag fick nyss ett mail från Carin. Hon skrev att hon ska hissa flaggan imorgon

 

26 jul 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)