Den åldrade katten

....väntar fortfarand på text. Jag menar alltså innehålet i det kommande numret av Trasdockan. Temat kommer ju att vara ’Den åldrade katten”. Jag har varit upptagen med en hel del annat, så det har inte blivit så mycket skrivet ännu till tidningen. Det jag själv väntar på är besked från Gustaf. Jag behöver få veta, när det passar honom att komma. Människor fungerar så olika - själv lämnar jag alltid svar inom överenskommen tid men min erfarenhet är att det är minst lika många som inte gör det. Jag har ”stött på” Gustaf flera gånger - både via mail och per telefon - och han har varje gång lovat att återkomma. Nu väntar jag veckan ut och om jag inte hört något då, kommer jag att söka ett annat intervjuoffer. Temat i Trasdockan handlar ju om den gamla katten och jag tror även att flera av våra poddlyssnare vill höra om det.

Appropå podden har antalet följare ökat i Prata Katt. Extra roligt är det att vi får både frågor och kommentarer. Det finns många funderingar om mat och vi hoppas på ännu fler. Snälla ni som följer min blogg, ta chansen att få svar på det ni undrar över! Anna-My från Royal Canin står till vår tjänst och besvarar foderfrågor lördagen 10 november. Det är då vi spelar in programmet men det sänds någon vecka senare. Vi hoppas att några av er vill ställa era frågor direkt till Anna-My och att vi får spela in samtalet. 

Alla platser är nu bokade till höstens scanning. Sara, vår veterinär, kommer att ultraljudsundersöka 9 katter med start klockan 15:30. Trots att det är ett tight schema, hinner hon prata med både patienten och dess ägare. Hon har en lugnande inverkan på katterna, så det brukar aldrig vara någon som protesterar mot undersökningen.

Elin och jag har samma dygnsrytm :-), dvs vi älskar sena kvällar och nätter. För en dryg timme sedan, kom ett sms från henne, där hon meddelar att redigeringen av den kommande torsdagens poddavsnitt är klar. Det är nu färdigt för mig att lyssna på och eventuellt ha synpunkter på. Vad jag säkert vet är att jag med några korta meningar ska skriva en programbeskrivning tänkt att ge lyssnaren en uppfattning om, vad avsnittet kommer att handla om.

Klockan är nu 00:46 och jag känner inte så många, som är vakna och skriver sms vid den här tiden men av Elin får jag alltid svar minst fram till midnatt och ofta längre. Märkligt att inte fler upptäckt det underbara som sker framåt midnatt. Livet förändras liksom. Tystnaden runt omkring gör att att det sprider sig ett lugn över hela staden. Jag hör klockan ticka och Stisse snarka. När jag sedan går och lägger mig är det med en behaglig känsla inombords, vilket ger god sömn.

30 okt 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)