Den allra första Spinettkattungen

Stina födde sin första kull 5 november 2011; tre pigga, fina kattungar och en liten, "bortkommen" tjej. Jag döpte dem till Mini, Medi och Maxi och Ove bidrog med namnet Mysong.Tre av småttingarna hittade direkt till mammamjölken men lilla Mini förstod inte alls, vad hon skulle göra ens när vi försökte "lägga till" henne. Ove hängde över "bolådan" i timmar det första dygnet för att få henne att börja äta men hur han än försökte fungerade det inte. Vi började då att stödmata henne  med hjälp av en spruta men hon piggnade ändå inte på sig. Hon dog efter några dagar. Även om jag förstod att det måste ha varit något fel på henne, såg jag det ändå som ett misslyckande att hon dog. Jag hade så hett önskat att jag skulle ha kunnat rädda lilla Mini.

Trots att det var november månad, hade tjälen inte intagit rabatten, där vi valde att begrava vår fina kattunge. Jag hade lindat in lilla Mini i en mjuk rosa bit av en filt och Ove lade henne försiktigt i den grav han grävt till henne i en rabatt, där vackra blommor nu gör henne sällskap från tidig vår till sen höst. På hemvägen från begravningen bestämde vi att vi skulle döpa om Medi, när vi nu inte hade lilla Mini kvar. Efter den dagen hetar Medi istället  Mirelle. 

Idag ringde Conny som köpte Maxi - den allra första Spinettkattungen. Maxi blev högt älskad från allra första stund i Connys familj och hade aldrig kunnat få ett bättre hem men av familjeskäl kan Maxi inte längre få bo kvar. Beslutet har varit oerhört svårt att fatta för familjen men tyvärr finns ingen annan lösning som situationen ser ut idag. Anledningen till att Conny hörde av sig idag var att han ville fråga om jag  skulle kunna hjälpa till att skaffa ett nytt, bra hem till Maxi. Han är uppvuxen tillsammans med både katter, hundar och barn och är oerhört social och okomplicerad.

Om någon som läser detta blir intresserad av att öppna sitt hem för denne, trevlige och vackra katt, skriv då till mig [javascript protected email address]. Maxi behöver snarast ett nytt hem, där han får fortsätta sprida glädje, bli älskad och få en fin fortsättning på ett bra liv.

 

23 maj 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)