Så skönt att vi inte har kattungar nu!

Jag vet inte hur jag över huvud taget skulle kunna lösa det praktiska med kattungar, om jag hade en kull nu. Jag skulle hog inte klara av att ha ansvar för små liv som kanske, precis som kattungarna i den förra kullen, också skulle behöva tillmatas var tredje timme. Jobbigt var det förstås men allt gick bra men då hade jag inte en massa tider att passa utanför hemmet. Annat är det nu.

Efter midsommar kommer en sex veckor lång behandling att starta och idag har jag varit på ett förberedande tandläkarbesök. Förvisso har jag hela våren saknat nya gulliga, nyfikna, busiga, charmiga och keliga småttingar men - som väl är har jag stått emot min längtan. Trots allt måste man ägna mycket tid åt kattungar och jag insåg att jag egentligen inte hade den, om jag skulle hinna få lite tid över till mig själv också. Ja den egna tiden som kommer är inte som jag tänkt mig den men jag slipper ansvaret för kattungar i alla fall.

Som situationen ser ut nu, ska jag bara ägna mig åt att skriva; i Trasdockan och en "rapport" om livet som patient. På vilket sätt jag ska göra det vet jag inte -  kanske som en blogg som jag sedan använder som grund till en sammanhållen historia. Oj, jag känner att det kanske låter anspråksfullt men tanken på att skriva något ur en patients synvinkel har funnits i mitt huvud länge, närmare bestämt sedan sommaren 2015.

Imorgon ska jag berätta om vad som ligger framför mig de närmaste två månaderna.

5 jun 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)